1e keer reserveren

De eerste keer
Om van het reserveringsprogramma gebruik te kunnen maken, moeten eenmalig, eerst enkele persoonsgegevens van het fietsmaatje en van de huurder worden vastgelegd in het programma. Dat kan m.u.v. maandag, elke middag in huiskamer Béjèn. Bellen kan op die middagen ook via 0485 – 212584. U krijgt dan ook een beetje uitleg. Als u niet zelf naar Béjèn kunt komen, dan kunt u ook bellen naar Peter Sanders: 06 – 239 584 77.

Voor een volgende reservering: Volg de stappen!

Stap 1
Heeft u een eigen ‘fietsmaatje’?

  • Ja, ik heb een ‘eigen fietsmaatje’: ga door naar stap 2.
  • Nee, ik wil graag een ‘fietsmaatje op afroep’: ga door naar stap 3.

Stap 2
Uw fietsmaatje kan, na enige uitleg, altijd zelf de reservering invullen. Als uw fietsmaatje zelf de computer kan bedienen, dan kan hij/zij daarna altijd ook zelf, op een willekeurig tijdstip (dag en nacht), een reservering plannen. Als uw fietsmaatje niet met de computer overweg kan, dan kan het door even te bellen naar Peter Sanders 06 – 239 584 77.

Stap 3
U wilt graag een ‘fietsmaatje op afroep’. Ga naar afferden-limburg.nl. Klik op ‘Duofiets’. De kalender verschijnt op het scherm en u kiest een dagdeel waarop u wilt gaan fietsen en vult uw naam in. Kies vervolgens een fietsmaatje uit de rij onder de kalender en bel hem of haar om een reservering te maken (u kunt ook mailen).

Kunt u nog niet overweg met een computer, kom dan op dinsdag t/m vrijdag ’s middags naar huiskamer Béjèn, of bel 0485 – 212584 (huiskamer) of naar Peter Sanders 06 – 239 584 77.

Kosten!
De eerste reservering is voor iedereen gratis !
We rekenen voor leden van de KBO / vaste bezoekers van Béjèn € 2,50 per dagdeel. Alle anderen betalen € 5,00 per dagdeel.